Oude Kerkweg 9,  Postbus 445  1250 AK Laren      035 538 0505    nico@roodenco.nl

Diensten

De diensten van Rood&Co

Door onze jarenlange ervaring zijn wij van vele markten thuis. Wij ontzorgen u en uw onderneming door te zorgen voor een heldere en efficiënte administratie, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. 

Wat kunnen wij voor u doen?

Financiele administratie

Voor het samenstellen van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers, prognoses en andere financiële overzichten kunt u bij ons terecht. Daarnaast begeleiden wij u bij het voeren van de (geautomatiseerde) financiële administratie. 

Fiscale dienstverlening

Naast het verzorgen van de reguliere belastingaangiften, zoals de aangifte inkomstenbelasting, -vennootschapsbelasting, -omzetbelasting of -loonbelasting, waken wij ervoor dat u een optimale belastingbesparing realiseert


Scan & Herken techniek

Wij ondersteunen de ondernemer om de administratie volop te automatiseren. De klant kan dan middels onze portal inloggen in zijn financiële administratie. Daarnaast kan de klant ons inschakelen voor het verwerken van de financiële administratie waarbij de klant inzicht krijgt in de financiële cijfers.


Advies op maat

Door onze ervaring kunnen wij u adviseren bij verschillende financiële vraagstukken, zoals bijvoorbeeld bij financieringsaanvragen, herstructureringen, reorganisaties en fiscale kansen.